Een goede interim manager weet dat zij slechts tijdelijk onderdeel is van het bedrijf, analyseert snel de processen en zorgt dat na haar vertrek het bedrijf iets extra’s heeft gekregen. 

Door haar jarenlange ervaring als eventmanager is Mirjam gewend om projectmatig te werken en haar teams optimaal te laten presteren en functioneren. Doelgericht en daadkrachtig, zo wordt de werkwijze van Mirjam ’s werk als interim manager omschreven. Dit kan alleen als er een helder geformuleerde taak is gegeven door de opdrachtgever.

Interne communicatie rondom verandermanagement is Mirjam ’s specialisme. Het helder krijgen van een complexe boodschap is een kunst die Mirjam beheerst. Samen met de directie en staf maakt zij de vertaling naar het gedrag dat bij de verandering hoort. De kennis van strategisch, tactisch naar operationeel is hier onontbeerlijk. Om de gewenste verandering te bereiken zal de medewerker eerst de verandering moeten begrijpen, dan accepteren om het hierna te kunnen gaan uitvoeren.

Dus, is uw organisatie in verandering en bent u op zoek naar een interim manager die deze strategische beslissing vertaalt naar uitvoer, dan is het zeker tijd voor

Mirjam de Rooij